Al die saaie bedrijfskleding, u kent het allemaal wel. Om een beetje representatief te zijn voor het bedrijf waarin u werkt, of misschien wel uw eigen bedrijf is het belangrijk om ook te denken aan goede bedrijfskleding, Corporate Fashion. Helaas denken niet veel werkgevers aan de kleding.. Dat resulteert in een bedrijf die er van de binnen en buitenkant misschien wel goed uit ziet maar dat de werknemers niet echt goed er uit zien. Daar zou dus verandering in moeten komen.

Goede kleding zorgt ook voor veiligheid!

Als u uw werknemers in goede kleding laat rond lopen, zal dit ook voor veiligheid zorgen. Denk bijvoorbeeld aan bouwvakkers die beschermende kleding moeten dragen voor de veiligheid, helmen en schoenen met stalen neuzen zijn hier een voorbeeld van. Buiten veiligheid om is het ook een stukje herkenning. Als ik persoonlijk in een winkel kom en het personeel heeft privé kleding aan, weet ik niet wie er werkt en kan ik dus ook niks vragen. Als ik geen vraag kan stellen en geen duidelijkheid heb, zal ik snel naar een andere winkel gaan waar ik wel duidelijkheid kan scheppen.

Wij werken zelf ook met Corporate Fashion van Suit Up Now

Persoonlijk ben ik helemaal gek van de kleding van Suit Up. Er zijn zoveel soorten en maten waar uit gekozen kan worden. Dit bedrijf heeft de werk kleding voor ondernemingen in een goed daglicht gezet en zal hier ook zeker geen einde aan maken. Omdat alles er zo verzorgt uit ziet kan ik u een tip geven om deze website ook eens te bezoeken.