Slaapkamer inspiratieSamen met mijn vrouw heb ik afgelopen week ontzettend veel slaapkamer inspiratie opgedaan. Al een lange tijd wilt ze een nieuw bed, maar ook andere kasten en een andere kleur op de muur. Aangezien we niet zo goed wisten wat we wilde hebben, zijn we maar gaan kijken op internet. Op internet stonden ontzettend veel combinaties. Op een gegeven moment kwamen we terecht op www.huis-inrichten.com. Wat opviel was dat ze niks verkochten. Wat ze wel deden was allerlei soorten interieurs delen met mensen op Google. De foto’s die erop stonden waren echt prachtig. Wat ook erg fijn was, was dat bij elke foto een goede omschrijving stond. Op deze manier wist je precies wat je voor je had.

Aangezien we nogal van witte meubels houden, zijn we gaan kijken bij categorie slaapkamer en dan witte meubels. Ook daar hadden ze ontzettend veel foto’s van. Op de website had je de mogelijkheid om een mailtje te sturen en dat hebben we ook gedaan. De volgende dag kregen we veel informatie toegestuurd. Ze helpen je dus echt bij het vinden van jouw droomslaapkamer!

Echt een aanrader. Huis-inrichten.com

Met dank aan deze website hebben we ontzettend veel slaapkamer inspiratie kunnen opdoen. Ik vind het daarom ook echt een aanrader om eens te website te bekijken en jezelf te laten verrassen. Je kunt het echt zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. Sinds een paar weken hebben wij een geheel nieuwe slaapkamer. We zijn er echt superblij mee! Kijk op de link voor jouw droomslaapkamer of woonkamer.