Steeds meer mensen om mij heen zie ik met bedrukte petten rondlopen. Iets wat je voor een aantal jaren terug ook zag, echter waren dit de “standaard” petten wat gedragen werd. Ik ben wel van mening dat petten bedrukken steeds meer een “hype” gaat worden waar ook ik graag aan mee wil doen. Voorheen was ik altijd al druk bezig met het bedrukken van t-shirts om deze te gaan verkopen, wellicht is hier een markt in te vinden met de trendy pet?

image

Zo ben ik op het internet gaan zoeken naar mogelijkheden om de trendy pet te ontwerpen zoals ik het graag zie. Diversiteit aan petten zijn er genoeg, echter nog niet de pet welke ik in gedachten heb. Als je werkzaam bent in een modezaak krijg je dagelijks de meest gekke dingen mee. Mensen die binnenkomen om intensief te shoppen naar kleding ,ook vindt je bij ons genoeg mensen die specifiek ergens naar op zoek zijn. Doordat ik van de week op het internet ben gaan zoeken naar een bedrijf die met mij wilt samenwerken om de petten te realiseren ben ik bij Maxilia terecht gekomen.

25452_201733_1712_3

Goede, snelle en zakelijke service!

Maxilia levert zowat alles wat er bedrukt of borduurt kan worden, in de meeste gevallen nog eens voor een zeer aantrekkelijke tarief. Wanneer je petten bedrukken wilt raad ik het je ook echt aan om dit bij hun te doen! Ik heb onlangs mijn eerste lichting aan bedrukte petten mogen ontvangen en die heb ik reeds allemaal verkocht.