Ik ben gek op My Paper Bag tassen. Iedere tas in uniek. Alle tassen zijn met de hand gemaakt van duurzaam gelooid leer. Ik zit al een tijdje te twijfelen welke tas nou het best bij mij past. Ik heb een kind en werk twee keer in de week. Ik ben opzoek naar een tas die ik kan verstellen. Een tas waar ik boodschapjes mee kan doen maar ook mee kan nemen wanneer ik uiteten ga.

My Paper Bag Fold Original MYOMY

Op internet ben ik gaan kijken op de site van Leatherlicious. De My Paper Bag Short & Long Handle vond ik erg mooi maar net iets te groot. Na een paar minuten zoeken had ik mijn idealen tas gevonden! Mijn ogen vielen op My Paper Bag Fold Original MYOMY. het waren eigenlijk twee tassen in een. Deze Paper Bag kun je op twee manieren dragen. Je kunt hem over je schouder hangen met de verstelbare schouderriem. Omdat de tas van soepel buffelleer is gemaakt vallen de korte hengels naar beneden. Als je deze tas als handtas wil dragen, lijkt hij op de My Paper Bag Short Handle.foto 7

Wanneer ik boodschappen doe gebruik ik My Paper Bag Fold als handtas, er past dan onwijs veel in! Ik ben super blij met mijn bestelling. De tas was de volgende dag gratis geleverd en leuk ingepakt met een persoonlijk kaartje! Als ik ooit weer iets nieuws wil bestellen ben ik zeker van plan om dan weer iets van My Paper Bag te nemen. Het zijn hele mooie leren tassen die ik overal voor kan gebruiken.