Enkele weken geleden tijdens een stap avond nam ik het besluit om mij zelf te laten tatooëren. Eigenlijk de dag na het tatooëren van deze tattoeage baalde ik al enorm. In een dronken bui had ik deze bizarre tattoeage laten tatooëren waar ik achteraf ook veel spijt van heb gehad. Om problemen betreft werk te voorkomen ben ik onder de zoekterm Tattoo verwijderen opzoek gegaan naar een kliniek, die deze tattoeage voor mij kon verwijderen. Via het internet kwam ik bij Kliniek Veldhoven terecht. Een van de specialisaties van deze kliniek is tattoo verwijderen. Het portfolio dat weergeven werd op de website heeft mij doen overhalen om contact op te nemen met deze kliniek.

Tijdens dit contact kwam ik in gesprek met een gespecialiseerde chirurg. Ik vertelde hem dat ik mijn tattoeage wilde laten weg laseren.  Laseren is namelijk een indrukwekkende vorm van tattoeage’s verwijderen. Simpelweg omdat de laserbehandelingen in de meeste gevallen geen littekens achterlaten!

Service

Klantvriendelijkheid en resultaat is duidelijk erg belangrijk bij kliniek Veldhoven. De chirurgen hebben mij namelijk een uitstekende service verleend. Kliniek Veldhoven maakt gebruik van een Picoway laser. Dat is het beste apparaat om je tattoeage te laten verwijderen.

Ik ben zeer tevreden over het feit dat ik voor kliniek Veldhoven heb gekozen. In vier maanden tijd is de gehele tattoeage eindelijk verdwenen! Ook zijn er geen littekens achter gebleven waar ik natuurlijk hartstikke blij mee ben.  Op de website zie je alle informatie over het weg laten laseren van een Tattoo. Ook kun je bij kliniek Veldhoven terecht voor bijvoorbeeld haar problemen, huidaandoeningen of plastische chirurgie. Op vrijwel alle gebieden hebben zij de juiste gespecialiseerde chirurgen.