Het merk Thalgo is een zeer goed verzorgingsproduct. Dit merk is van oorsprong Frans en heeft de zee en de algen gebruikt als basis product. Zodra je op de site van de Beautyfashionshop gaat kijken, zal jij je verbazen over het enorme assortiment. Je kan het zo gek niet verzinnen of je kan hier wel een product voor kopen. Er is voor elk huidtype wel een product hier te verkrijgen. Zelfs voor mijn wat oudere huid kan ik een zalf met revitaliserende werking kopen. 

Al een tijd was ik op zoek naar een zalf die ervoor kon zorgen dat mijn huid er wat jonger uit ging zien. De ouderdom rimpels steken nu echt de kop op en deze wilde ik liever zien verdwijnen. Thalgo

Een bijzonder goed product, Thalgo

Een goede vriendin van mij gaf mij de tip om eens op de site van de Beautyfashionshop te gaan kijken. Inderdaad zag ik hier meteen al meerder producten voorbij komen. waar mijn huid veel baat bij zal hebben. De webshop heeft heel veel te bieden, eigenlijk teveel. Want ik heb zoveel voorbij zien komen, wat ik wel wil gaan gebruiken. Helaas moet ik hier een keuze uit maken en dat is best wel moeilijk. 

Om het voor mij wat makkelijker te maken heb ik twee producten besteld van het merk Thalgo. Zal deze mij op de één of ander manier niet bevallen, kan ik altijd op zoek gaan naar een andere zalf. Op deze website is het makkelijk zoeken, want je kan aangeven wat voor een soort huid je hebt en er komen al meerdere zalfjes naar voren.

Wat een verschil van huid heb ik nu. Het is een verschil van dag en nacht. Mijn rimpels zijn zo goed als vertrokken en hiervoor in de plaats is een stralende huid naar voren gekomen. Thalgo